SOS MUSZTARDOWY


Składniki

  • 6 łyżek oliwy
  • 9 łyżek wody mineralnej
  • 2 łyżki musztardy miodowej
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 2 łyżeczki płynnego miodu lipowego
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Oliwę połączyć z wodą mineralną, musztardą, miodem, wymieszać, dodać koperek, do smaku sól i pieprz, przemieszać, odstawić do lodówki na około 15 minut.
     

Info Kulinarka

Wyśmienity do surówki z zielonej sałaty, doskonały do sałatki wiosennej

Kulinarek poleca; Rady dotyczące oliwy ; Rady dotyczące musztardy ; Rady dotyczące miodu ; Rady dotyczące warzyw ; Rady dotyczące sałaty ; Właściwości lecznicze oliwy ; Właściwości lecznicze miodu ; Właściwości lecznicze warzyw

Kulinarek poleca; Sos musztardowy inaczej

Kulinarek poleca; Sałatkę wiosenną z kurczakiem w sosie kremowym ; Sałatkę wiosenną z łososiem w sosie musztardowym

Kulinarek poleca; Surówki ; Sałatki

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]