MARYNATA MIODOWA Z KECZUPEM

Marynata
Składniki

  • 6 łyżek oliwy ekstra vergin
  • 3 łyżki płynnego miodu
  • 3 łyżki łagodnego keczupu
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Oliwę połączyć z miodem i keczupem, dokładnie wymieszać, przyprawić sokiem z cytryny solą i pieprzem.
  • Marynatę przykryć, przed użyciem odstawić na około 5 minut.

 Marynata

Info Kulinarka

Doskonała do kurczaka, karkówki, szynki i żeberek

Kulinarek poleca; Rady dotyczące marynat do mięs ; Rady dotyczące miodu ; Rady dotyczące oliwy ; Właściwości lecznicze miodu ; Właściwości lecznicze oliwy

Kulinarek poleca; Marynatę miodową z czosnkiem ; Marynatę miodową z cytryną ; Marynatę miodową z musztardą

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]