MARYNATA ZIOŁOWA Z TYMIANKIEM

Marynata
Składniki

  • 12 łyżek oliwy ekstra vergin
  • 3 ząbki czosnku
  • 3 łyżeczki suszonego tymianku
  • 3 łyżeczki suszonego rozmarynu

Etapy przygotowania

  • Oliwę połączyć z obranym i przeciśnięty przez praskę czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem, całość dokładnie wymieszać.
  • Marynatę przykryć, przed użyciem odstawić na około 5 minut.

 Marynata

Info Kulinarka

Doskonała do pieczonej karkówki i pieczonego schabu

Kulinarek poleca; Rady dotyczące marynat do mięs ; Rady dotyczące czosnku ; Rady dotyczące ziół ; Rady dotyczące oliwy ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze oliwy

Kulinarek poleca; Marynatę ziołową ; Marynatę ziołową z koperkiem

Kulinarek poleca; Karkówkę pieczoną w ziołach ; Schab pieczony w ziołach

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]