POMIDORKI W OLIWIE Z MOZZARELLĄ

Pomidorki
Składniki

Etapy przygotowania

  • Pomidorki wyjąć z oliwy, obtoczyć na papierowym ręczniku celem zebrania nadmiaru oleju (pomidorki można użyć umyć w całości lub pokroić na cząstki).
  • Mozzarellę osączyć z zlewy, pokroić na plastry, listki bazylii opukać, osuszyć.
  • Plastry mozzarelli ułożyć na talerzyku (można je też ułożyć na jednym dużym talerzu), obłożyć pomidorkami, udekorować listkami bazylii.

 Pomidorki

Pomidorki

Info Kulinarka

Znakomicie wygląda i wybornie smakuje

Kulinarek poleca; Rady dotyczące pomidorów ; Rady dotyczące ziół ; Rady dotyczące oliwy ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze ziół ; Właściwości lecznicze oliwy

Kulinarek poleca; Pomidory z mozzarellą

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]