OGÓRKI KWASZONE Z POMIDORAMI


Składniki

  • 6 ogórków kwaszonych
  • 5 pomidorów
  • 1 cebula
  • 2 łyżki octu winnego
  • 2 łyżki oliwy

Etapy przygotowania

  • Ogórki osączyć, pokroić w plastry, pomidory umyć, osuszyć, pokroić w plastry, cebulę obrać, pokroić w piórka.
  • Ogórki połączyć z pomidorami i cebulą, całość skropić octem i oliwą, przemieszać, odstawić pod przykryciem na około 5 – 10 minut.


Info Kulinarka

Kulinarek poleca; Rady dotyczące pomidorów ; Rady dotyczące cebuli  ; Rady dotyczące warzyw ; Rady dotyczące oliwy ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze oliwy

Kulinarek poleca; Ogórki kwaszone ; Surówki

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]