SOS MAJONEZOWY Z OGÓRKIEM


Składniki

  • 8 łyżek majonezu
  • 2 łyżki startych ogórków konserwowych
  • 1 łyżka drobno posiekanej cebuli
  • 2 łyżki keczupu
  • 1 łyżka białego octu winnego
  • cukier
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Majonez połączyć z keczupem i octem, wymieszać, dodać starte ogórki, posiekaną cebulę, do smaku cukier, sól i pieprz, przemieszać, odstawić do lodówki na około 15 minut.
     

Info Kulinarka

Wyśmienity do surówki z zielonej sałaty

Kulinarek poleca; Rady dotyczące cebuli ; Rady dotyczące warzyw ; Rady dotyczące sałaty ; Właściwości lecznicze warzyw

Kulinarek poleca; Ogórki konserwowe ; Ogórki konserwowe z cebulą ; Ogórki konserwowe z chrzanem

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]