CHRZAN TARTY Z JAJKIEM


Składniki

  • 1 słoiczek tartego chrzanu
  • 1 jajko
  • 2 łyżki śmietany 18%
  • sól, cukier

Etapy przygotowania

  • Jajko ugotować na twardo Zobacz Info; Rady dotyczące gotowania, ostudzić, obrać ze skorupki, drobno posiekać.
  • Chrzan wymieszać z posiekanym jajkiem i śmietaną, dodać do smaku sól i cukier.
     

Info Kulinarka

Wyśmienicie podkreśla smak każdej wędliny, zimnej pieczeni i jaj gotowanych na twardo

Kulinarek poleca; Rady dotyczące chrzanu ; Rady dotyczące jajek ; Rady dotyczące gotowania ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze jajek

Kulinarek poleca; Chrzan tarty z jabłkiem

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]