PASTA RYBNA Z SEREM


Składniki

  • 2 puszki rozdrobnionego tuńczyka
  • 15 dag białego sera
  • 3 kwaszone ogórki
  • 1 pęczek dymki ze szczypiorem
  • 2 łyżki majonezu
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Tuńczyka osaczyć z zalewy, połączyć z serem, całość rozgnieść widelcem, dodać drobno posiekane ogórki, posiekaną dymkę, majonez, kilka kropel soku z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
  • Pastę podawać w salaterce, wierzch posypać drobno posiekanym szczypiorem.
     

Info Kulinarka

Wyśmienita na kolację do kanapek i przekąsek

Kulinarek poleca; Rady dotyczące sera

Kulinarek poleca; Pastę rybną z serem inaczej ; Pastę rybną z serem inaczej ; Pastę rybną z warzywami

Kulinarek poleca; Ogórki kwaszone ; Przetwory

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]