PASTA RYBNA Z SEREM


Składniki

  • 2 puszki szprotek w oliwie
  • 15 dag twarogu
  • 2 duże cebule
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Szprotki wraz z oliwą połączyć z twarogiem, całość rozgnieść widelcem, dodać obrane i drobno posiekane cebule, przyprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
  • Szczypiorek opłukać, osuszyć, drobno posiekać.
  • Pastę podawać w salaterce, wierzch posypać posiekanym szczypiorkiem.
     

Info Kulinarka

Wyśmienita na kolację do kanapek i przekąsek

Kulinarek poleca; Rady dotyczące cebuli ; Rady dotyczące sera ; Właściwości lecznicze warzyw

Kulinarek poleca; Pastę rybną z serem inaczej ; Pastę rybną z serem inaczej ; Pastę rybną z warzywami

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]