PASTA SEROWA Z POMIDORAMI


Składniki

  • 20 dag sera rokpol
  • 15 dag sera białego
  • 6 suszonych pomidorów
  • 1 pęczek koperku
  • 4 łyżki kwaśnej śmietany
  • sól, biały pieprz

Etapy przygotowania

  • Ser rokpol połączyć z serem białym, dodać śmietanę, ugnieść widelcem, dodać drobno pokrojone pomidory, opłukany, osuszony i posiekany koperek (część koperku pozostawić do dekoracji), przyprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
  • Pastę podawać w salaterce, wierzch posypać posiekanym koperkiem.
     

Info Kulinarka

Wyśmienita na śniadanie do kanapek i przekąsek

Kulinarek poleca; Rady dotyczące sera

Kulinarek poleca; Pastę serową z pestkami dyni ; Pastę serową z rzodkiewką ; Pastę serową z warzywami

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]