SOS POMIDOROWY


Składniki

  • 250 ml jogurtu naturalnego
  • 4 łyżki twarożku homogenizowanego
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 ząbki obranego czosnku
  • 2 łyżki posiekanej bazylii
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Jogurt zmiksować z twarożkiem, koncentratem pomidorowym, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, bazylią.
  • Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
     

Info Kulinarka

Wyśmienicie podkreśla smak pieczonych frytek i każdej pieczeni

Kulinarek poleca; Rady dotyczące warzyw ; Rady dotyczące ziół ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze ziół

Kulinarek poleca; Sos pomidorowy inaczej

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]