SOS ŻURAWINOWY Z CURRY


Składniki

  • 200 ml majonezu
  • 200 ml jogurtu naturalnego
  • 100 ml żurawiny ze słoika
  • 1 łyżka musztardy
  • 1 łyżeczka curry
  • 1 cytryna
  • sól

Etapy przygotowania

  • Majonez zmiksować z jogurtem i żurawiną Zobacz Info; Właściwości lecznicze owoców.
  • Do sosu dodać musztardę, curry, wymieszać, przyprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.
     

Info Kulinarka

Wyśmienity do gotowanych jaj, gotowanej i pieczonej kiełbasy

Kulinarek poleca; Właściwości lecznicze owoców ; Rady dotyczące musztardy

Kulinarek poleca; Sos żurawinowy z porzeczką ; Sos żurawinowy jabłkiem

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]