MASŁO ZIOŁOWE


Składniki

  • 1/2 kostki masła
  • 1 ząbek czosnku
  • 6 łyżek posiekanego oregano
  • 6 łyżek posiekanej bazylii
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

  • Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, razem z oregano i bazylią dodać do miękkiego masła, przyprawić szczyptą soli i pieprzu, wszystko razem dokładnie utrzeć.
     

Info Kulinarka

Wyśmienite do grzanek i kanapek, doskonałe do jaj, wędlin i zimnej pieczeni

Kulinarek poleca; Rady dotyczące czosnku ; Rady dotyczące ziół ; Właściwości lecznicze warzyw ; Właściwości lecznicze ziół

Kulinarek poleca; Masło chrzanowe ; Masło koperkowe

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]