SOS ZIOŁOWY Z RZODKIEWKĄ


Składniki

  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 1/2 pęczka koperku
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 6 łyżek majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz, cukier

Etapy przygotowania

  • Rzodkiewki, koperek i natkę pietruszki umyć, osuszyć, drobno posiekać.
  • Majonez połączyć z jogurtem, dodać posiekane rzodkiewki, posiekany koperek i posiekaną natkę pietruszki, przyprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać, doprawić szczyptą cukru.
     

Info Kulinarka

Wyśmienity do jaj gotowanych

Kulinarek poleca; Właściwości lecznicze warzyw

Kulinarek (OneDrive)

[Promuj się w Kulinarku to może być Twoje miejsce Więcej…]